Избрани Новини

Блъснаха пешеходка в Благоевград - на зебра!

Тя е с болки в корема и лумбалната област

На територията на област Благоевград станаха следните ПТП през уикенда:

- На 8.02.2019г. около 11:45 часа в района на кръстовище между ул.“Д. Солунски“ и ул.“В.Левски“ в Благоевград лек автомобил „Мерцедес“, управляван от М.Д. /55г./ от с.Пастра, община Рила, отнема предимството и блъска 44-годишна жена от Благоевград, пресичаща пътното платно на обозначено за целта място. С болки в корема и лумбалната област е пострадала пешеходката, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

- Вчера около 15:00 часа на пътя между Разлог и Симитли лек автомобил „БМВ“ с 37-годишен водач от София, движейки се в колона от автомобили, не оставя достатъчно разстояние от движещ се пред него и намаляващ скоростта си лек автомобил „Фолксваген“ с 39-годишен водач от Кюстендил и го блъска в задната му част. В резултат на инцидента, без опасност за живота, са пострадали водачът на лекия автомобил „Фолксваген“ и 38-годишна жена от София, пътуваща в лекия автомобил „БМВ“.

- Вчера около 18:15 часа в с.Блатска 24-годишен велосипедист от селото  отнема предимството на лек автомобил „Шкода Октавия“ и се блъска в него странично. В резултат на инцидента, с разкъсно-контузна рана на главата е пострадал велосипедистът, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. С техническо средство е установено наличие на 1,11 промила алкохол в издишания въздух на велосипедиста.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов