Избрани Новини

Блъснаха двама пешеходци, пресичащи на зебра

Те са без опасност за живота

На територията на област Благоевград вчера станаха следните ПТП:

- Вчера около 10:30 часа на АМ „Струма“ в района на разклона за гр.Сандански лек автомобил „Киа“ с 36-годишна водачка от София, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост и предприемайки изпреварване на влекач „Волво“ с прикачено към него полуремарке, се блъска в полуремаркето, излиза вляво от пътното платно и се блъска в еластична ограда. С натъртвания в областта на гръдния кош е пострадала водачката на лекия автомобил, който след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

- Вчера около 17:40 часа на АМ „Струма“ в района на с.Чучулигово товарен автомобил „Скания“ с 45-годишен водач от Варна, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, се блъска в еластична ограда вляво от пътя, пресича лентата за насрещно движение, блъска се в еластична ограда срещу бензиностанция и се обръща на дясната си страна. С натъртвания в областта на гърдите е пострадал водачът на автомобила, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

- Вчера около 18:05 часа на бул.“Св. Св. Кирил и Методий“ в Благоевград лек автомобил „Опел Мерива“, управляван от С.К. /71г./ от Благоевград блъсна 63-годишна жена от града, пресичаща пътното платно на обозначено за целта място. Жената е пострадала с порезна рана на горната устна и охлузване на лявото коляно.

- Вчера около 19:00 часа на ул.“Славянска“ в Благоевград лек автомобил „Шевролет“, управляван от Б.В. /45г./ от гр.Сандански блъснаа 13-годишно момче от Благоевград, пресичащо пътното платно на обозначено за целта място. Момчето е настанено за наблюдение в МБАЛ-Благоевград с рана на главата и без опасност за живота.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов