Избрани Новини

Камбанен звън в Европейския дом - втора част

Благодарствено послание по повод терористичния акт в Стразбург

Човешкият живот е безценен и само Бог има силата да ни пази и закриля. Блажени са миговете, в които усещаш как Бог е докоснал сърцето ти и е спасил живота ти. Това чувство не можеш да опишеш с други думи освен „ Благодаря ти, Господи, за всичко, ти просто си велик! “, „Спасителю наш, благодаря ти!“

Пази децата ни, които се разпръснаха по света, пази душите им, които не усещат силата на родовия корен, не могат да разчитат на друга защита освен Божията. Глобалният свят се променя, всеки миг страхът заема място в сърцата ни и опустошава душите ни. В този момент осъзнавам, че трябва да бъдем благодарни, че България е част от голямото европейско семейство. Във века на атентати и нелепи убийства малка България не можеше да се справи сама. Само когато сме обединени, имаме шанс да продължим напред!

11.12.2018 бе денят, в който от кулоарите на Европейския парламент звучеше като камбанен звън думата „сигурност“.

Силният български дух ни помогна да оцелеем и часове след инцидента да продължим отразяването на събитията в Европейския парламент и срещите с евродепутатите. С очите си видях как пратениците на България в лицето на европейските депутати са хора, които се борят за интереса на малката прекрасна България. Да се обединим и да им изпратим силна положителна енергия и вяра в отстояването на европейските ценности! 

След 11 декември 2018 година България не е същата.  Европа не е същата. От сърцевината на Европейския дом - Европейският парламент - прозвуча камбанен звън. Чухме Божието послание да се погрижим за сигурността на Обединена Европа, да премахнем страха от сърцата на милиони европейски деца, които търсят препитание далеч от бащиния дом, далеч от топлото бащино огнище. В навечерието на големия християнски празник Рождество Христово  нека всички да се помолим заедно за едно по-спокойно бъдеще на Европа, да не се страхуваме от предизвикателствата, които следват в живота ни. Да помолим Бог да ни даде сили да преодолеем страховете си и да повярваме на хората, които се противопоставят на тероризма. Защото тероризмът не е решение, а червена лампа за промяна. Да засилим вярата в себе си и в хората около нас, да вярваме, че доброто ще победи и децата ни ще могат да се насладят на живота. А той е безценен, няма цена. В мигове като вчерашния притаявам дъх и благодаря за това, че сме живи и здрави и се завърнахме у дома.

Българи по света, бъдете благословени и като магнит нека да ви привлече райското кътче, наречено България! Там, където величествените планини ни пазят като силна Божествена прегръдка. Бог ни обича и ще спаси света. Да се помолим за душите на загиналите невинни деца на Обединена Европа, които проляха своята кръв нелепо...

11.12.2018 - година на промени и осъзнаване!

ЕВРОПА ЗНАЕ КАКВО ИСКА И ТОВА Е СИГУРНОСТ ЗА ДЕЦАТА НИ!!!

/Източник - Balkanite.net/



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов