Избрани Новини

Младежко зелено предприемачество предприемат в Югозапада

Проектът ще обхване 200 младежи между 15 и 29 години

Сдружение „Регионално движение „ЕкоЮгозапад” изпълнява проект „Младежко зелено предприемачество”, финансиран от Националната програма за младежта (2016-2020).
Общата цел на проекта е: Насърчаване на младежите в Област Благоевград към зелено предприемаческо мислене. Тя ще бъде постигната посредством популяризиране на зеленото предприемачество сред младежите между 15- и 29-годишна възраст в област Благоевград, както и чрез подобряване уменията на младите хора за зелено предприемачество.
Проектът ще обхване в своите дейности 200 младежи на възраст между 15 и 29 години. В хода на изпълнение на проекта се предвижда провеждането на четири срещи-дискусии с младежи на възраст 15-29 години в по-големи градове в област Благоевград на теми, свързани с предприемачеството, опазването на околната среда и мястото на младите хора в пресечната точка между тези две важни теми.
През месец януари 2019 г. ще бъде проведена и серия от четири семинара за младежкото зелено предприемачество.
Проектът ще завърши през февруари 2019 г. със „Зелена работилница за млади предприемачи“ - тридневно събитие за разработване на предприемачески идеи.
Днес от 11.00 часа в зала „Пара” на ул.„Иван Михайлов” №1, ет. 7 в областния център ще се проведе встъпителна пресконференция.
Повече информация за събитията можете да откриете на страницата на Сдружение „Регионално движение „ЕкоЮгозапад” във Facebook: https://www.facebook.com/www.ecosw.eu/
Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2016-2020), Министерство на младежта и спорта. Договор №25-00-52/17.09.2018 г.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов