Избрани Новини

В четирима младежи намериха дрога

По случаите са образувани досъдебни производства

Акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград. Резултатите:

- Вчера около 01:40 часа в гр.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански е извършена проверка на С.Г. /18г./ от с.Ново Делчево, общ.Сандански, при която са намерени и иззети около 0,60 грама канабис и около 0,72 грама кокаин. С.Г. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

- Вчера около 17:30 часа в района на ул.“Бяло море“ в гр.Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев в Г.Ч. /21г./ от гр.Гоце Делчев е намерено и иззето около 4,5 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин.

- При извършена проверка на А.С. /22г./ от гр.Гоце Делчев са намерени и иззети около 2 грама канабис и около 8,2 грама амфетамин.

- Вчера около 21:20 часа в района на площад „Македония“ в гр.Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка на 16-годишен младеж от с.Мосомище, общ.Гоце Делчев, при която е намерена и иззета около 2,9 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис.

По случаите са образувани досъдебни производства.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов