Избрани Новини

Хванаха трима с дрога в Благоевград

16-годишен дрогар се шляел надрусан из Ловния парк

В хода на проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е констатирано следното:

- Вчера от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е извършена проверка на жилище в  ж.к.“Струмско“ в Благоевград, обитавано от Г.А. /20г./ от Якоруда. Намерена и иззета е около 1,6 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис.

- Вчера в района на парк „Ловен дом“ в Благоевград от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е извършена проверка на 16-годишен младеж от с.Рилци. Намерена и иззета е около 0,4 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис.

- Вчера около 21:35 часа на ул.“Иван Михайлов“ в Благоевград от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград е спрян за проверка лек автомобил „Опел Астра“, управляван от Г.З. /27г./ от Благоевград. С техническо средство е установено, че шофира след употреба на наркотични вещества, като при последваща проверка в автомобила е намерена и иззета около 8,8 грама тревиста маса, реагираща положително на марихуана.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов