Леща и различни плодове раздаде Кухнята за бедни

Получи и много дарения

И тази неделя (18.3.2018) доброволците от Кухнята за бедни към църквата "Св. Николай Чудотворец" в квартал "Грамада" в Благоевград не забравиха да сготвят топла храна за десетки наши съграждани в нужда. Днес беше раздадена леща с хляб.  Освен нея, дошлите хора получиха и картофена салата. Накрая хората получиха и различни плодове, които бяха поднесени от новите приятели на кухнята - "Клуб за доброволци" от III ОУ "Димитър Талев".
Беше поднесена още и християнска беседа, която разискваше православните ценности. Така освен обедното меню всеки отнесе със себе си и по нещо, над което може да размишлява и което да го подкрепя в ежедневието му до следващата неделя, когато всички пак ще се съберат.

Ако искате да получите повече информация как може да сте полезни на инициативата, може да отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопска света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград. Необходимо е само желание!

На тези места може и да се осведомите за текущите работилници, които църквата организира - хорово пеене, иконопис, "Неделно училище" и детски журналистически клуб.

Информация за текущите нужди на църквата и кухнята също може да откривате, ако се присъедините във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"