Рибена чорба стопли десетки социално слаби благоевградчани (Снимки)

Кухнята за бедни продължава да подкрепя десетки хора всяка неделя

И тази неделя (18.2) много хора дойдоха за пореден път да получат топъл обяд и истинна дума от църквата "Св. Николай Чудотворец" в Благоевград.

Преди раздаването на вкусната храна дошлите чуха поучения и мъдри слова за православната вяра и живот. След това всеки получи чудесна рибена чорба, която комбинира риба хек, набор за супа от шаран, сьомга и сом. Чорбата имаше уникален плътен вкус. От църковното настоятелсто изказват благодарност на всички дарители на продуктите за нея. Хората получиха още хляб и топени сиренца.

Ако искате да получите повече информация как може да сте полезни на инициативата, може да отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопска света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград. Необходимо е само желание!

На тези места може и да се осведомите за текущите работилници и школи, които църквата организира - хорово пеене, иконопис, неделно училище и журналистически клуб.

Информация за текущите нужди на църквата и кухнята също може да откривате, ако се присъедините във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"