Избрани Новини

Фермерски продукти достигат до цялата страна

Онлайн фермерски пазар farmhopping вече извършва доставки във всяка точка на страната

farmhopping е най-голямата в страната онлайн платформа за фермерски продукти, която дава възможност на хората от града да си пазаруват чиста храна от над 100 малки и семейни производители. Всички те предлагат чиста продукция - ръчно произведена и отгледана без химия, с грижа за природата и здравето на хората.

Доскоро само в София и Пловдив, а от този месец farmhopping вече ще доставя чиста храна във всички населени места в страната. Според европейското издание на Forbes, проектът е дори един от ярките примери за социално предприемачество не само в България, но и в Европа.
За производителите farmhopping осигурява по-широки пазарни възможности. Поемайки всички дейности от логистика през реклама до обслужване на клиенти, платформата им позволява да се концентрират върху земеделската работа и качеството на продукцията си.
Резултатите са налице в ненадминатото разнообразие от продукти, коeто се предлага във farmhopping - от зеленчуци и плодове, през млечни продукти и яйца, до риба и месо от пасищни животни. Пресните артикули не стоят на склад, а се подготвят от производителите специално за конкретния клиент, което е гаранция за свежестта им.
Доскоро намирането на истинска фермерска храна изискваше време и усилия, но благодарение на доставките до адрес, които farmhopping извършва, клиентите са улеснени максимално. Те могат да поръчат продукти от различни производители от всички краища на страната и да ги получат наведнъж с една удобна доставка. Опаковките, които платформата използва, са термоизолационни, което позволява да се поддържа температурния режим на продуктите, без значение колко далеч е крайната им дестинация.
Тази смела крачка напред за farmhopping се случва в момент, когато търсенето на здравословни и фермерски продукти с ясен произход расте със сериозни темпове в национален мащаб. Според агенцията за проучвания Pragmatica 93% от потребителите се съмняват в качеството на храните в България, а за 42% то се влошава през последните години.
Във farmhopping всеки продукт има съответните документи и сертификати, а всяка партида плодове и зеленчуци се измерва с уред за нитрати и радиация. Не на последно място екипът на платформата отделя изключително внимание на обратната връзка от клиентите, а така се създава една система, която стимулира качествените производители.
За компанията:
farmhopping е онлайн фермерски пазар, където се предлага истинска храна от малки производители. Освен онлайн с доставка в София, Пловдив и вече в цялата страна, продуктите от платформата могат да бъдат намерени и в магазина ни в столицата на бул. “Витоша” 137. Фокусът е върху сезонна, натурално произведена продукция, затова задължително условие за производителите е да не използват пестициди, консерванти и подобрители и да следват изискванията за устойчиво земеделие. Повече информация на https://farmhopping.com/.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)