Избрани Новини

Откриха реновирани спортни площадки в Кюстендил

Многофункционалните игрища са със свободен достъп

 В Кюстендил беше открито реновирана площадка за футбол и баскетбол, предаде радио „Фокус”. Лентата на обновеното многофункционално игрище беше прерязана от досегашния кмет на община Кюстендил и кандидат за нов мандат Петър Паунов, временно изпълняващият длъжността кмет на Кюстендил Светослав Василев и досегашният председател на Общинския съвет Иван Андонов. Спортната площадка се намира в жилищен квартал „Герена”.

"Имаше нужда настилката да бъде обновена, обещахме на хората от квартала и сме тук. В рамките на 19 000 лева имаме изцяло ново покритие. Знаете, че подкрепяме не само футбола, а и спортните клубове и деятели като цяло. Изключително модерно покритие. Надявам се, че младите ще ни радват с нови спортни успехи”, каза Петър Паунов.

След откриването на площадката треньорът по футбол Кирил Мицов посочи, че това е площадката с най-добро покритие в града.

"Освен изкуствена трева има и положени гумени стружки, които са основни и важни, важни са и размерите на изкуствената трева. Надявам се, че в града ще има още такива площадки”, каза Кирил Мицов. Многофункционалното игрище е със свободен достъп и може да се ползва от всички жители и гости на града.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов