Избрани Новини

Георги Андонов: Необходимо е обособяване на нова, модерна промишлена зона

Кандидат-кметът се срещна с работещите в шивашката фирма "Аполо“ в Гоце Делчев

"Няма смисъл да ви лъжа, че като кмет ще направя така, че за четири години в Гоце Делчев да не остане нито един безработен млад човек. Предпочитам да говоря откровено за нещата, които съм в състояние да направя, така че постепенно да подобря условията, в които работи малкият и среден бизнес в Гоце Делчев. Предоставянето на по-добри условя на бизнеса, на работодателите, води след себе си две неща – от една страна, бизнесът ще предоставя по-добри условия на работещите. От друга – това ще бъде стимул за младите хора и техния предприемачески нюх". Това заяви кандидатът за кмет на община Гоце Делчев Георги Андонов на среща с работещите в шивашката фирма „Аполо”.
Георги Андонов и кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев Мария Георгиева и Василка Ячкова проведоха изклютелно емоционална среща с работещите във фирмата, която е един от основните работодатели в региона.
„Стимули за малкия и среден бизнес“ трябва да спре да бъде разглеждано като клише. Напротив – една по-бързо и качествено работеща общинска администрация, по-добра инфраструктура, обособяване на една нова, модерна промишлена зона в Гоце Делчев  - всички тези подобрения за бизнеса ще се отразят пряко и на работещите в него – на заплатите, на условията на труд“, коментира още Андонов.
Сред въпросите, които работещите в „Аполо“ зададоха на Георги Андонов и кандидатите за общински съветници, бяха свързани с окаяното състояние на крайните квартали в града. Според кандидата за кмет на община Гоце Делчев облагородяването на тези райони е въпрос не само на финансиране, но и на управленска воля.
„Имам самочувствието на народен представител, който е изпълнил поетите пред вас ангажименти. Сигурен съм, че в края на управленския си мандат като кмет на Гоце Делчев ще мога да кажа същото“, добави още Андонов.
 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов