Избрани Новини

Попзвездата Мария Илиева ще пее за ПП ГЕРБ – Гоце Делчев

Официално ще представят кандидатите за кметове и общински съветници от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев

Попзвездата Мария Илиева ще участва  в официалното представяне на кандидатите за кметове и общински съветници от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев. Популярната певица пристига в града на 2 октомври (петък) за специален концерт, организиран от кандидат-кмета Георги Андонов, който ще започне в 18 часа на площад „Гоце Делчев“. 

Официални гости на събитието ще бъдат Даниела Савеклиева, народен представител от ПП ГЕРБ и Андрей Новаков, евродепутат от ЕНП / ГЕРБ.

Пред публиката Мария Илиева ще изпълни не само новите си песни, но и някои от най-големите си хитове през годините. Освен нея на сцената ще се качи и младата гордост на Гоце Делчев – певицата Крисия D.

По време на официалната част Георги Андонов ще представи кандидатите за общински съветници и кметове, подкрепени от ГЕРБ. „Добре дошли на концерта са всички жители и гости на общината. Ще се радвам не само да прекараме приятна музикална вечер заедно, но и да имаме шанса да обсъдим проблемите и перспективите за развитие на региона“, обясни Георги Андонов.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов