Избрани Новини

До края на октомври приключва укрепването на пътя Банско - Гоце Делчев

Движението в момента е преустановено и се извършва по обходен маршрут

До края на октомври ще завърши укрепването на път II-19 Разлог - Банско - Г. Делчев - Садово  при разклона за с. Кремен. Напредва изграждането на завършващия елемент от укрепителните дейности на участъка при 63-ти километър. Възстановяването на отсечката е част от лот 22А на програма „Транзитни пътища V“. От 25 май т. г. движението от км 63+700 /отклонение за с. Кремен/ до км 64+290 е преустановено и се извършва по обходен маршрут.

В лот 22А е и рехабилитацията на общо 110 км второкласна пътна мрежа. От тях около 53 км са от път II-84 Юндола - Разлог, а близо 57 км от път II-19 Разлог - Банско - Гоце Делчев - Садово. В участъка изцяло е положен основният пласт от неплътен асфалтобетон – биндер. До средата на ноември ще приключи и полагането на износващия асфалт.

Усилено се работи и по възстановяването на авариралия мост при км 100 от път II-84 Юндола - Разлог. Изгражда се армировката на плочата и тротоарните конзоли на съоръжението. Ремонтът на моста ще завърши също в средата на ноември. Веднага след това ще започне рехабилитацията на мостовото съоръжение при км 1 от път III-1903, включено в обхвата на лот 22А.

 

 Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)