Избрани Новини

Второ самоубийство за 20 дни в Крайници!

Таксиметров шофьор увисна на бесилото

Бивш таксиметров шофьор е намерен увиснал на бесило, съобщава struma.bg. Жителите на село Крайници, община Дупница, са потресени от самоубийството на Виктор Стоймировски. За 20 дни това е второ самоубийство в селото.

Бившият таксиметров шофьор Виктор Стоймировски е открит от негов приятел да виси на въже в мазето на къщата си в с. Крайници. Приятелят веднага се обадил на тел. 112, на място пристигнал екип на Спешен център, но лекарят само констатирал смъртта на 64-годишния мъж. Криминалистите, които пристигнали в дома на бившия таксиметров шофьор, не са установили следи от насилие по трупа му.

Виктор Стоймировски работил като шофьор на автобус, след това дълги години въртял волана на такси, но преди известно време получил инсулт и спрял да работи. Съпругата му починала, той останал да живее със заварената си дъщеря. Искал да отиде в старчески дом, но нямало места.

Преди двадесет дни друг жител на село Крайници, на 57 г., се обеси в двора на къщата си, не издържал на болките от поразилия го рак.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов