Избрани Новини

Откриха две новоизградени улици в Левуново и Дамяница

Положени са нови бетонови бордюри

Месец и половина след като бе направена първа копка и започнаха строително-монтажните дейности за изграждане на двете улици „9 –ти май” в сeло Левуново и „Иван Козарев” в село Дамяница, в петък официално бе открита улицата в село Левуново, а днес в село Дамяница. На събитието по прерязването на лентата присъстваха жители на селата, представители  на фирмата-изпълнител и ръководството на община Сандански.

В рамките на строителните дейности, реализирани по ул. „9-ти май” в с. Левуново, бе извършено предварително почистване, включително на паразитна растителност. Бяха положение нови бетонови бордюри, направа на насип, профилирани и уплътнени основите от трошен камък. Положен бе и неплътен и плътен асфалтобетон за осигуряване на нормално отводняване  на улицата, дейности по озеленяване и поставяне на пътна сигнализация.

В село  Дамяница също бяха почистени паразитните  растителности. Доставени и положени  бяха нови бетонови бордюри 15/25/50 см, профилирани и уплътнени на основа от баластра. Беше доставен  и положен неплътен и плътен асфалтобетон, осигуряващ ормалното отводняване на улицата, както и пътна сигнализация.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов