Избрани Новини

Първа копка на ВиК мрежата между Дамяница и Делчево

Проектът „Реконструкция на водопроводна мрежа на територията на община Сандански” е със срок 7 месеца и е на стойност 3 139 826,00 лв.

Той се финансира от “Програма за развитие на селските райони” (ПРСР) за период 2007-2013, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони (ЕЗФРСР) по Мярка 321 „Основни услуги за населението и икономиката в селските райони”, информират от пресцентъра на общината.
„Първа копка” бе направена първо в с. Дамяница заедно с кмета на селото Атанас Ангелов в присъствието на представителя на фирмата –изпълнител „Аделина стил -99”, а по – късно и в с. Ново Делчево с кмета на с. Ново Делчево – Валентин Апостолов.
За да спори работата и проектът да се изпълни в срок традиционно кмета на община Сандански разби по една бутилка шампанско и в двете села, а сладката погача и Общинския духов оркестър превърнаха събитието в празник.
При изпълнението на проекта ще се намалят значително загубите на питейната вода, а същевременно ще се увеличи нейното качество.
Андон Тотев се извини предварително на всички жители за възможните неудобства, свързани с ремонтните дейности, но изрази надеждите си всичко да приключи качествено и в срок.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов