Избрани Новини

Движението при Даскалово-Дупница-Благоевград - само по дясната лента

Изграждат пътен надлез на лот 2

Във  връзка с изграждането на надлез на лот 2 на АМ "Струма" се  въвежда временна организация за движение  на Главен път Е-79 при км 353, съобщиха отАгенция „Пътна  инфраструктура“.

Временната организация се въвежда от 9 часа на 30  юни до 17  часа на 9 юли при Даскалово - Дупница -  Благоевград. Тя е във връзка с изграждането на надлез. Ще се извършват строителни работи в лявата лента за движение, а трафикът ще се осъществява по дясната на съществуващия в момента байпас чрез светофарна уредба.

След приключване на строителните дейности по лявата лента, ще започнат строителните дейности и по дясната част от платното. Превозните средства ще се насочат по новопостроения  надлез над автомагистрала "Струма" при км 353+400.

За  улеснение на трафика през почивните дни няма да се извършват строителни дейности от 12.30 часа на 3 юли  /петък/ до 12.30  часа на 6 юли /понеделник/. В този период  движението в посока  София ще се осъществява по лявата лента  на новопостроения надлез,  а движението в посока Благоевград ще  бъде по дясната лента.

При  разклоните за Рилския манастир и за  Бараково движението ще  се регулира от патрулни автомобили на  "Пътна полиция". Шофьорите  трябва да се движат с повишено внимание  и съобразена  скорост.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов