Избрани Новини

Мароканец зад решетките, семейството му ограничило контактите с жени

Съдия Кобуров разгледа мярката му за неотклонение

Силно напарфюмиран мароканец бе вкаран зад решетките от съдия Атанас Кобуров днес. Чужденецът, идващ от Мароко избягал от многобройната си фамилия, защото му ограничавали разбирането за светски начин на живот. Съдия Кобуров разгледа мярката му за неотклонение и реши той да изтърпи най-тежкото наказание - задържане под стража, пише struma.com.

Влязъл в страната ни ни през 2011 година, впоследствие направил опит за нелегално напускане на България, за което съдът в Свиленград му е наложил присъда с изпитателен срок. Именно в този срок на изпитание, мароканеца е направил повторен опит за бягство през ГКПП-Кулата. В зала с преводач, подсъдимият призна, че избягал от Мароко и по-специално от фамилията си. В Мароко не могъл да седне на маса с момиче и да го почерпи с питие. В България обаче това му желание се сбъднало.

Докато е в страната изчерпал всичките си спестени пари за светски живот по мацки. Разорен решил да пробва късмета си в съседна Гърция, където имал информация, че гъркините били по -скромни в претенциите си към мъжете. Така при неуспешния му опит да премине границата е задържан от екип на гранична полиция и вкаран в съда в Петрич. Мароканецът ще излежи мярката си задържане под стража в затвора в Бобов дол.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)