Избрани Новини

Съдийски спрей влезе в употреба за първи път в България

При равенство 2:2 завърши историческият за български футбол мач между „Марек“ и „Пирин“ Благоевград

Контролата на подгизналия терен в Бобошево ще се запомни с използването за първи път у нас на спрея, който натрупа сериозна популярност по време на Мондиал 2014.

Главният съдия на срещата Ангел Баялцалиев прибягна до устройството чак в 29-ата минута. "Художническата четка" на софиянеца бе посрещната с ръкопляскане и усмивки от футболисти и зрители, предаде е-79.com.

Резултата откри Еньо Кръстовчев в 5-ата минута, но двадесет по-късно бившият футболист на дупничани Петър Тончев възстанови ремито. В 31-ата "орлетата" направиха обрата пълен с попадение на Башлиев. Но отново много бързо падна още едно попадение. В 38-ата Кръстовчев отново бе точек за 2:2.

След почивката двата отбора продължиха с открития футбол, но нов гол така и не падна. И двамата треньори Тенчо Тенев и Йордан Самоковлийски пуснаха в игра всичките си играчи. за орлетата това бе петата контрола от началото на потготовката и те продължават без загуба в този потготвителен период.

Благоевградчани биха и "Литекс" миналата събота в Благоевград с 2:1 пред погледа на националния селекционер Ивайло Петев. Досега през зимната пауза от тези пет контроли, три за "орлетата" бяха срещу отбори от групата на майсторите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов