Избрани Новини

Пирин и Марек не успяха да се победят

Изместиха контролата с Пирин ГД за петък

Отборите на ОФК Пирин и Марек не успяха да излъчат победител в играната днес контрола в град Бобошево. Среща завърши при резултата 2:2, като благоевградчани могат да съжаляват повече за изпусната победа, информираха от клуба.
Всичките попадение паднаха още в първата част, като Кръстовчев откри още в 6-та минута, като пиринци помислиха, че нападателят е в засада, а останал сам и непокрит нападателят не сгреши за 1:0 в полза на Марек. Орлетата отговориха с добро положение за Николов след статична ситуация, а Станоев стреля от дистанция и затрудни максимално стража на дупничани. В 24 мин. бившият състезател на Марек Тончев бе изведен от Тасев в наказателното поле и отбеляза за 1:1. Седем минути по-късно пиринци вече водеха в резултата, след като Башлиев бе точен при едно центриране от ляво. В 38-та минута Кръстовчев отбеляза второ попадение, като то стана малко куриозно и при опит за центриране, който обърка Бахтарлиев и топката влетя директно в мрежата за крайното 2:2.
Благоевградчани можеше да излязат крайни победители в двубоя, след като чисти положения за гол през втората част имаха Златинов и Креболиев, а последния пропусна сам срещу вратаря в 81-та минута.
Неприятно контузен бе Тасев, който напусна игра преждевременно още през първата част, като състоянието му ще бъде ясно утре.
Междувременно, Пирин изтегли контролата си с Пирин Гоце Делчев за петък, като мачът ще се играе на градския стадион в южния град, с начален час 14:30. Основна причина са очакваните сериозни валежи през уикенда, както и желанието на треньорския щаб да даде един ден повече почивка на състезателите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов