Избрани Новини

Дупнишки фирми работят благотворително за Бети

В Дупница днешният 12-и юли ще бъде работен за редица автомивки, фризьорски салони, кафенета и не само. Техните собственици се обединяват в една инициатива в помощ на малката Бети, която е с левкемия. Средствата, които бъдат изкарани днес, ще бъдат дарени за 2-годишното момиченце от Кюстендил, съобщи Нова телевизия.

Родителите на Бети разбират за коварната болест на 28-ми декември 2013 г. Детето започва интензивна химиотерапия, но по време на този процес се появява остра инфекция. За лечението на която е необходим медикамент, който не е регистриран в България. Затова родителите на Бети са принудени да заминат за Братислава и да продължат лечението на детето там. Впоследствие и в Братислава не успяват да се справят с инфекцията, което  налага търсенето на нова болница. Семейството намира такава в Съединените щати. Лечението там обаче ще струва между половин и един милион долара – сума, която е непосилна за семейството на Бети.

Вие също може да помогнете на Бети, като изпратите SMS с текст DMS BETI на номер 17777 или изпратите вашето дарение на банкова сметка:

ОБЩИНСКА БАНКА АД

BG16SOMB91301056393701

BIC SOMBBGSF

ЕЛИЗАБЕТА КАЛОЯНОВА ДИМИТРОВА



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов