Избрани Новини

Футболният отбор на Симитли си върна името

Футболният отбор от Симитли си върна името Септември. Както е изестно, миналото лято отборът игра с лиценза на Перун (Кресна), сега след пререгистрацията отново ще играе под името  ФК Септември (Симитли) в професионалната „Б” група. 

Така наименованието Перун изчезва навсякъде, където се споменава футбола в Симитли и остава това на Септември (Симитли).

Междувременно се разбра, че от БФС сериозно обмислят да променят правилото за задължителните 4-ма юноши за мачовете в „Б” група.

От новия сезон е възможно решението да бъде ревизирано и срещите да започват с двама юноши до 21 години и двама до 23 години, информират от Симитли.

Хора от високите етажи на родната футболна централа пък твърдят, че Пирин (ГД) най-вероятно няма да получи лиценз за новия сезон във втория ешелон. Причината е задълженията, които има неврокопчани към различни институции. Така след две години в елита, отборът от Гоце Делчев може да се озове в „А” Окръжна група. Другият отбор, който има проблеми сполучаването на лиценз е Нефтохимик (Бургас). Не е изключено „Б” група да започне с 14 отбора.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов