Избрани Новини

Диета с банани – поразителен ефект за броени дни

Вкусна и изключително полезна за организма

Диета с банани се препоръчва за всички, които често обичат да похапват плодове. Бананът е един от най-лесно достъпните плодове у нас и поради тази причина много хора залагат именно на него при започване на хранителен режим.

Диета с банани се прави лесно, оказва благоприятно влияние върху организма и действа тонизиращо. Представяме ви два начина, по които можете бързо и ефикасно да смъкнете до 3-4 килограма за отрицателно време.

Диета с банани – вариант 1

С първи вариант на банановата диета вие лесно може да се отървете от 3 излишни килограма за период от 3 дни. Ако стриктно спазвате посочения хранителен режим, всеки един от вас може да свали до 1 килограм дневно. Диетата е бърза и се прави за не повече от три дни. Ако желаете да постигнете удивителни резултати, би било добре да тренирате по време на режима.

Закуска: Консумира се един банан и една чаша мляко. Може да овкусите със захарин. Към 11 часа се приема кафе или чай, отново със захарин.

Обяд: Един средно-голям банан. Комбинирайте с извара (не повече от 250 гр.). Може да прибавите и чай или кафе.

Вечеря: Бананов шейк или един банан

Диета с банани – вариант 2

Режимът може да продължи от три дни до една седмица. За деня се приемат до килограм и половина банани. Може да консумирате зелен чай, но без захар. При положение, че решите да продължите диетата за 7 дни, е необходимо да добавите и яйца към списъка си. Две яйца на ден са напълно достатъчни за набавяне на необходимите белтъчини.

Добре е да знаете, че бананова диета не се започва от днес за утре. Един ден преди старта на хранителен режим с банани трябва да се откажете от мазните храни, пърженото, захарта и солените продукти. Пие се повече минерална вода. След като сте пречистили организма си, вие сте готови да започнете диета с банани, съобщава сайтът zdrave.ws. Не забравяйте, че бананите са изключително мощен източник на енергия за вашето тяло.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов