Избрани Новини

Бенките на лицето вещаят съдбата ни

На първо място трябва да уточним, че става въпрос за бенките по рождение и тези, които сме придобили в най-ранна детска възраст. Смята се, че те носят кармично послание и важна информация за личността ни, както и как ще протече живота ни.

Така например, бенка на лявата буза е знак, че до тридесетата си годишнина този човек всичко ще постига с много труд и няма да има голям късмет. Но след това има огромен шанс да живее в охолство и да бъде много уважаван.

Бенката на дясната буза говори за изключително своенравен характер! Нежелание за компромиси и избухливост. Бенка в лявата част на челото е знак, че ще бъдеш много обичан от хората и ще ти върви в любовта. В дясната част пък е знак за непостоянство – почваш нещо и го зарязваш по средата, за да почнеш друго.

Бенка до лявото око или на левия клепач говори, че мисията ти е да командваш и да се разпореждаш. Само така ще имаш успехи в живота. Бенка до дясното око или на десния клепач значи, че животът ти ще бъде спокоен, без много тревоги и проблеми.

Бенка между веждите показва забележителна интуиция и остър ум. Такива хора са на много високо ниво и от тях можем само да се учим. Бенка до устната е гаранция много щастлив живот. А на носа означава, че трябва да се посветите на науката.

Бенка на ухото имат хората, които много трудно могат да бъдат разгадани. Сложни личности, с много задълбочено, но и глобално мислене.

Източник: beu.bg



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)