Избрани Новини

Бенките издават характера

Животът

08-11-2013, 14:33

Снимка:

Интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ако са на скрити места, ви очаква щастлив живот

Преди години хората са търсили скрити знаци, които да им подскажат какво ще е тяхното бъдеще. Едни от най-разпространените суеверия, които подсказват какъв е характерът на човек и какво го очаква, са свързани с бенките.

Бенките са пигментни петна по кожата, пръснати по тялото на човек. По-големите от тях се считат за опасни от здравословна гледна точка, но по-малките носят чар и подсказват какъв е характера на техния носител.

Суеверията гласят, че ако по тялото на човек има много бенки, най-вече на места, където не може да ги види (например на гърба), го очаква щастлив живот. Колкото повече са бенките там, толкова по-голямо ще е щастието му, пише rozali.com.

На късмет е, ако имате бенки на шията. На лакътя пък означават, че сте с авантюристичен дух. Освен това ви определят като амбициозни и трудолюбиви личности.

Бенка на лявото коляно подсказва, че сте човек, който обича риска, а ако е на дясното – че сте душата на компанията, лесно се сприятелявате и сте в добри отношения с всички. Ако имате бенки в интимната зона, означава, че сте открити, честни, лоялни.

Най-много суеверия има за бенките по лицето. Бенки по челото са знак за щастие. Ако е от дясно, суеверията гласят, че сте човек с изключителни качества  и вещае успех. В случай, че е от ляво, тогава сте силна, решителна и борбена личност.

Ако имате бенка между вещите, вие сте надарени с мъдрост и изключителна интуиция. Бенка от дясно на веждата предвещава успехи и късмет във всяко начинание. От лято пък говори, че всичко в живота постигате трудно и с много усилия.

Суеверия има и за бенките по бузите. Ако е на лявата буза, значи преследвате целите си до край, търсите професионално развитие и сте добър служител. Ако е на дясната, имате късмет в любовта. В случай, че бенките са по-близо до ухото, ще станете известни.

Бенка близо до устните предвещава безгрижен живот, изпълнен с много веселие. Ако е над горната устна, е знак за упоритост и борбеност. В случай, че е до долната устна, означава, че сте скромен човек, който трудно се доверява.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов