Избрани Новини

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ на посещение в Благоевградско

Кандидатите за евродепутати от листата на ПП ГЕРБ ще посетят област Благоевград днес от 11:30 часа Мария Габриел, Асим Адемов и Андрей Новаков ще посетят шивашки цех в град Петрич и ще се срещнат с персонала и ръководството на „Омега Текстил“ на бул.“Рокфелер“, Промишлена зона. Народният представител от ГЕРБ и областен координатор Даниела Савеклиева също ще присъства, съобщиха от партията. В 12:00 часа кандидатите за евродепутати ще проведат среща и със служителите и ръководството на ЕТ „Петър Манчев“ в село Ръждак, гр. Петрич.

От 14:15 часа в град Гоце Делчев Мария Габриел, Асим Адемов и Андрей Новаков ще разговарят с персонала и ръководството на шивашки цех „Орбел“ , намиращ се на булевард „Гоце Делчев“ 73.

От 18:00 часа, пред предизборната шатра на партията на площад „Македония“ в Благоевград заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, водачът на листата на партията Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Мария Габриел, Асим Адемов и Андрей Новаков ще представят пред гражданите приоритетите си в работата като евродепутати.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов