Избрани Новини

Над 800 души от Пловдив област на откриването на кампанията на ГЕРБ

Животът

28-04-2014, 13:16

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Над 800 члена и симпатизанти от ГЕРБ Пловдив област присъстваха на официалното откриване в зала Арена - Армеец на предизборната кампания на ПП ГЕРБ за членове на Европарламента. Сред тях бяха и народните представители в 42 НС Здравко Димитров, Павел Гуджеров и Николай Петков.

14 хиляди души приветстваха на крака лидерът на партията Бойко Борисов, заместник-председателите на  ГЕРБ Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова, Димитър Николов и специалния гост на събитието – Жан Клод Юнкер- кандидатът на Европейската народна партия за председател на Европейската комисия.

Първи на сцената се качиха съмишлениците на ПП ГЕРБ – Едвин Сугарев и Георги Марков, които говориха за това, защо е вредно сега действащото правителство и защо трябва да си отиде. И дадоха своята подкрепа за ПП ГЕРБ. След тях заместник -председателят на партията и председател на предизборния щаб  Цветан Цветанов представи всички кандидати от листата на ГЕРБ за евроизборите през май. Сред тях са и номинациите на Пловдив област Анести Тимчев и Мария Гиева.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов