Избрани Новини

„Арена Армеец” – най-голямата зала в България, построена от правителството на ГЕРБ!

Йорданка Фандъкова: Политиката трябва да бъде работа в екип

Политиката трябва да бъде работа в екип. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и кмет на Столична община Йорданка Фандъкова при откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в зала „Арена Армеец” в София.

„Добре дошли в зала „Арена Армеец” – най-голямата и най-красивата зала в България, построена от правителството на ГЕРБ. Софиянци и гости на София могат да наблюдават евро и световни първенства, вместо да ходят в други страни; могат да се наслаждават на най-прочутите изпълнители от Европа и от света. Преди малко с г-н Борисов и г-н Юнкер посетихме втората линия на метрото”, заяви Фандъкова.

„Благодаря за всички резултати, които получихме – на г-н Борисов, на правителството на ГЕРБ, на целия екип на ГЕРБ и на европейската солидарност. Благодаря на депутатите в ГЕРБ, на досегашния Европейски парламент, които помагаха безрезервно на София”, посочи тя.

„Това не е само отборът на ГЕРБ за Европейския парламент. Това е българският отбор на ЕНП, затова нека пожелаем успех”, призова Йорданка Фандъкова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов