Избрани Новини

Дупнишката Мадона става приемна майка

Сашка Васева прави планове да увеличи семейството си

Певицата вече е подала молба да стане приемна майка.

„Попълних документите. Дано да ме одобрят. Много обичам децата и искам да си отглеждам още три", разкри плановете си пред „Монитор" Дупнишката мадона. Изпълнителката на „Левовете в марки" обитава огромно имение в полите на Рила и се разполага в две къщи.

„Едната е за гости. В нея има място за три деца. Пространството е подходящо за отглеждането им. Има кухня, спални. Най-много ще се радват на огромния двор, където могат да си играят с моите деца", обяснява Сашка. Наследниците на изпълнителката Христо-Никола и Христина-Елена, с нетърпение очакват новите попълнения в семейството. Децата й консумират само здравословни храни. В двора на Васева съжителстват кучета, котки, кокошки и кози.

„Пием си козе мляко, което е най-близко до майчиното. Децата ми са израснали с него. Не им давам никакви лекарства. Аз събирам билки в двора. Най-много обичаме живовляк. С него лекуваме кашлица. Следвам правилата на Дънов за здравословен живот. Не консумирам месо - кренвирши, салами. На децата давам месо, но без консерванти", обяснява Сашка.

В градината си отглежда зеленчуци и плодове. „Всичко е натурално. Дори ползвам естествена тор от кокошките. Баща ми Асен много ми помага. Отглеждаме и много царевица, малини, ягоди. Вече излезе и пресният кромид", казва блондинката.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов