Избрани Новини

Сашка Васева: Децата ми гладуват!

Мъжът и не и дава развод

Фолк легендата Сашка Васева реши, че е време да сподели с феновете си какво я тормози. Винаги откровената изпълнителка не издържа на напрежението в дома си. Единствено тя се грижи за децата си, ходи по участия и дори води рубрика в "Шоуто на Слави", за да закрепи финансовото си състояние, пише nauho.bg.
Дупнишката Мадона, която често скандализира с разкрепостеното си поведение, се оказа по-съвестната в семейството си. Неведнъж тя е признавала, че показва голото си тяло и залага на провокацията, за да изкара някой допълнителен лев, с който да нахрани децата си. Блондинката се изморила от постоянните прегрешения на съпруга си, който пръска пари на поразия.
Певицата публикува трогателна изповед на стената си в социалната мрежа Facebooк, в която разказва за нелекия живот който има: "Писна ми да крия, че мъжът ми не ми дава развод, за да не взема половината от имането му ! Писна ми от 6 години да съм баща и майка на децата ми ! Мъжът ми харчи парите си по казината, а децата му и аз молим разни бизнесмени за помощ …преля чашата, когато на именния ден на сина ми Христо – Никола , той дори не му се обади, какво остава да му купи подарък ! Въглища и дърва ни даде треньора на сина ми –Боян ! Оцелявам от 6 години както мога – не ме съдете верни мои приятели !", приплака Сашка.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов