Избрани Новини

Сашка Васева мизерства

„Вече нямаме какво да ядем с децата", оплаква се певицата

Сашка Васева остана без пари. Дупнишката Мадона брои стотинките и се чуди как да свърже двата края, откакто реши, че ще се развежда с мъжа си, пише Lifestyle.bg.

Понеже той не давал и стотинка за нея и децата й, тя преценила, че ще измъкне повече, ако скъса с него пред закона и му вземе половината имоти. За целта обаче трябва да плаща на адвокат в Германия. Тъй като и децата на Сашка, и баща им са немски граждани, разводът трябвало да бъде получен в Германия. Разноските за немски адвокат обаче не били по джоба на Дупнишката Мадона. „Вече нямаме какво да ядем с децата", оплаква се певицата. Тя се чудела какво от имуществото си може да продаде, за да запълни поне малка част от дупката в семейния бюджет.

През есента Сашка се натискала да я вземат в някое риалити срещу хонорар, но така и не се разбрала с никого от продуцентите. Малка светлинка в тунела била рубриката й при Слави Трифонов, която правела срещу заплащане. Тя обаче бе спряна много бързо и не успя да разведри финансовата депресия в джоба на блондинката. Васева се оплаква, че вече не може да работи и като певица, защото, за да прави нови песни, й трябват пари.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов