Избрани Новини

Троянеца снимал как политици правят секс с проститутки

Георги Николов монтирал скрити дигитални камери с голяма разделителна способност

Една от култовите фигури в бургаския ъндърграунд - Георги Николов-Троянеца, нашумя в последните седмици с клип как прави секс с 15-годишно сираче от бившето вече сиропиталище в Бургас "Александър Георгиев-Коджакафалията". В 16-минутния клип се вижда как момичето Д. Д. му прави френска любов, след което той свършва върху нея.
Смайващите кадри станаха причина Троянеца да бъде опандизен за още 5 години, когато Районният съд в Бургас му наложи и глоба в размер на 12 хиляди лева. Троянеца бе обвинен заедно със сподвижника си Константин Ганчев-Мудния. Двамата бяха изправени пред съда за блудство с непълнолетни и склоняване към проституция.
Самият Троянец от много години се смята за един от големите сводници в Бургас и региона, контролирайки бизнеса с платена любов. След като 16-минутният запис с непълнолетното сираче беше открит, полицията тръгна и по други горещи следи в тази посока.
В хода на следствието става ясно, че Николов има страхотна видеотека, която държал на секретни файлове в своя компютър. В нея имало клипове на местни мутри, заснети как правят секс с момичетата на Троянеца. Записите се правели чрез тайно вградени камери, така че да бъдат незабележими за участниците в сеансите. За да разширява бизнеса, бургазлията оборудвал няколко квартири с тази цел. Те били най-луксозните и той ги предлагал само на доказано платежоспособни клиенти, които след това шантажирал, пише "168 часа".
С помощта на наети експерти Троянеца монтирал дигитални камери с голяма разделителна способност, които били последен вик на техниката. Те били скривани зад прозрачни стени, които обаче отвътре изглеждали като обикновен фототапет. Мераклиите влизали и си свършвали работата, без да подозират, че техните прелести са заснети детайлно. Голяма част от "героите" във видеотеката били хора от местния ъндърграунд, но имало и известни политици и общественици от Бургас. Идеята да снима актовете дошла на Троянеца, след като самият той се ядосал от постоянния натиск срещу него.
"Приятелите" му постоянно искали да им предоставя момичета безплатно. Затова той се заел с видеотеката и я подготвял в продължение на две години. Това станало в периода 2008-2010 година. В паяжината му са попаднали над 30 души, които след това са разбрали, че са заснети. Николов използвал този факт, за да изисква услуги от „героите" в клипчетата. В някои от тях е имало и откровени оргии с четирима мъже и едно момиче или три жени с един мъж.
Троянеца е сортирал видеоматериалите и ги засекретил в компютъра си. Според хора от неговото обкръжение той е направил и копия на дискове, които е предоставил на доверен човек. Грешката му е била, че самият той също се е заснел, докато прави секс с някои от момичетата.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)