Избрани Новини

Георги Николов -Троянеца с 5 години затвор за порно със сираче

Гангстерът експлоатирал момичето от Дома и я пускал да проституира

16 минутно порно с непълнолетно момиче от Дома "Ал.Г.Коджакафалията" е ключово доказателство, което донесе нова 5 годишна присъда зад решетките на известния бандит Георги Николов – Троянеца. Тя е потвърдена вече на втора инстанция, а някогашният враг №1 на Димитър Желязков – Очите ще трябва да плати и 12 бона глоба.
Троянеца бе обвинен заедно с ортака си Константин Ганчев – Мудния за блудство с непълнолетни и склоняване към проституция.

Във въпросното видео, заснето с камера Панасоник, се виждат долната част на тялото на Георги Николов и еректиралия му пенис. На записа лъсва лицето и горната част на тялото на непълнолетната Д. Д. Тя е съблечена до кръста. Момичето стимулира с ръце и с уста члена на Троянеца, като записът завършва с еякулация. След свирката той брутално й подхвърля 20 лева. Записът е с неустановена дата в периода от 01.01.2010 г. до 15.10.2010 г.
През този период Троянеца и Мудния започват задружно да експлоатират непълнолетната Д.Д., пускат я да проституира. Десетки порно снимки с непълнолетните С.Д. и Д.Д. също бяха прибавени към веществените доказателства по делото. На тях момичетата позират, виждат се голите им тела, разкрачени са върху леопардова завивка, а на някои от фотосите моделите ползват и вибратори. Част от фотосите са правени в апартамента на Георги Николов. Жилището на Троянеца е опасано от лъкове и арбалети, които също са запечатани на кадрите, съобщава flagman.

Едва на 04.08.2010 г. С.Д. подава жалба в полицията след получени заплахи от страна на Константин Ганчев. В колекцията от снимки на Троянеца има три, които със сигурност магистратите, гледали делото, ще помнят. Троянеца е признат за виновен по обвинения за осем престъпления. Георги Николов беше задържан в Бургас за сводничество през есента на 2010 година. Името му беше замесено в купуването на гласове по време на местните избори в Созопол през 2007 г. Негови хора участваха в кървав сблъсък със Страхил Капелов - един от най-приближените на Митьо Очите човек, през същата година. През 2004 година срещу Жоро Троянеца е образувано досъдебно производство за организиране и ръководене на престъпна група, което обаче не стигнало до съда поради липса на доказателства.

През март 2011 год. Районният съд в Бургас призна за виновен Троянеца и Константин Стоев Ганчев /по прякор Мудния/ за виновни за трафик на хора, незаконно притежание на наркотици, огнестрелно оръжие и боеприпаси. Съдът наложи на двамата наказание по 8 години лишаване от свобода и глоба в размер на 17 000 лева. С присъдата бяха отнети в полза на държавата и лек автомобил „Мерцедес” и мотопед, собственост на Ганчев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов