Отрицателната кръв не наследява оригиналния еволюционен път

Фразата "синя кръв" идва от RH отрицателна кръвна група

Хората с RH отрицателна са с над средна интелигентност, медиуми, имат по-ниска температура на тялото, по-голяма чувствителност към топлина и слънчева светлина, не могат да получават преливане на кръв от RH положителен донор, имат червеникав или тъмен цвят на косата, зелени или тъмнокафяви очи! Някои от тях дори имат и допълнителни прешлени и ребра!

В Ирак са намерени 18000 шумерски глинени табели, които ясно определят кой генний е променил човешкия род, а неговото име е Анунаки. Неговият символ са две преплетени змии, които представляват двострукторната спирала на човешката ДНК, която до днес се използва като символ и в медицинската професия.

Отрицателната кръв не наследява оригиналния еволюционен път, а като някой извършил дадена интервенция от друга страна. В това се крие и обяснението за революционната ДНК.

Анунаки е интелигентна и високотехнологична развита цивилизация на влечуги от планетата Нибиру, която има елипсовидна орбита, се казва от поклонниците на тази теория. Според тях Земята е тяхна колония след последните десетки хиляди години - т.е. след Големият потоп, в който изчезват Атлантида и Лемурия.

Молекулярните биолози установиха, че човешката ДНК има 25000 гени, които се състоят от над 3 млрд. химически бази. Предполага се, че 27% от нашата ДНК е излишна, т.е. нефункционираща!

Това накарало много учени да смятат, че нашият генетичен код е написан от някой извънземен "програмист", които е написал два вида - основен и важен код.

Нашата нефункционираща ДНК е скрита, така че просто основния код работи. Данните показват, че нашия генетичен програмист умишлено предотвратил функционирането на редица гени и ни оставил да използваме само 3% от нашата ДНК!

Кръвните линии при кралските семейства

Чували сме, че членове на кралските семейства влизат в брак с роднини. Дори и принц Филип, съпругът на Елизабет II е неин роднина от второ коляно. Въпреки простосмъртните го подиграват за тяхното кръвосмешение, те много добре знаят какво правят. Всички членове на кралското семейство имат RH отрицателна и на никоя цена не се смесват с останалите 85% маймунски ген.

Именно поради това хемофилията се нарича царска болест, защото се получава чрез смесване на RH отрицателна кръвна група и RH положителна кръвна група. За да се предотврати това заболяване, браковете между роднини са забранени със закон.

Фразата "синя кръв" идва от RH отрицателна кръвна група, защото когато се окислява става синя. Тази кръв съдържа повече мед, докато останалата има повече желязо, както се твърди, защото тази кръв при коагулация получава светлозелен цвят.

Че кръвната връзка е важна, говори и фактът, че всички американски президенти са в близки или далечни роднински връзки, а част от тези елитни семейства излизат и много известни личности като Хю Хефнър, Мадона, Мерилин Монро, Брад Пит, Том Ханкс, Селин Дион и много други.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен