Избрани Новини

"Младежко ОБЕДЕНИЕ"?! Неграмотно др.Станишев, неграмотно!

Червени младежи лъскат имиджа на Станишев? Писмото е буквално покъртително - и като стилистика, и като граматика

Прочувствено писмо бе изпратено вчера до всички медии от Социалистически младежки съюз и Младежко обединение към БСП - Район Витоша, София. Неграмотността на писмото може да се конкурира единствено с уникалната жалба на Бареков до прокОратурата.

Смешни са две неща. Първо, писмото е буквално покъртително - и като стилистика, и като граматика. Второ, начинът, по който Някой лъска репутацията си.

В писмото младежите изразяват категоричната си подкрепа за БСП и лидера Сергей Станишев, като в частност защитават действията на депутата от "Коалиция за България" Страхил Ангелов, прочул се с безотговорното си посещение в Сирия и срещата с Башар Асад.

Какво се случи всъщност? След като осъзна, че е сътворил грандиозен дипломатически скандал, Ангелов започна публично да се оправдава. За да замаже гафа на ръководителя на БСП и обществото да не разбере с каква цел е била визитата му, депутатът изнесе всякакви версии в своя защита, говорещи единствено за моментната загуба на паметта. Версиите бяха няколко - частно посещение, разговори за бежанската вълна в България, бежанците, дипломатическите отношения между България и Сирия и т.н.

В тази кавалкада от оправдания стана ясно едно - каквото и да приказва Страхил Ангелов, каквото и да премълчава или казва неговият шеф Станишев, дори и в опитите си да го защити, издънката е безпрецедентна, а последствията биха били непоправими. Въпрос на време е, България да понесе в пълната им тежест последствията от скандалното посещение. А за тях пълна отговорност носи ръководителят на ПГКБ и председател на БСП - др. Сергей Станишев.

Но да се върнем на писмото на младежите. В опита си да замаже гафа, Станишев е дал указание на подчинените си, да направят всичко необходимо, за да лъснат "зацапания" му имидж. 

И не на последно място, възможно ли е Станишев и верните му хора да изчеткат егото си по този начин? Отговорът е - НЕ. Не могат. Не могат, защото единственото, което биха могли да четкат, са обувките на господарите си. Тези господари, които докараха България до просешка тояга. Баста. Стига. Оставка.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов