Избрани Новини

Подобна политика, давам мигач наляво, а завивам надясно се приема като лъжа

В излъчения репортаж се твърди, че Ангелов е изказал подкрепата си за режима в Сирия

Нидал Алгафари сподели в социалната мрежа Фейсбук:

"Приятели, Сирийската телевизия, подчинена на диктатора, излъчи репортаж- новина, че българска делегация начело с народния представител Страхил Ангелов от Коалиция за България се е срещнала с председателя на народното събрание назначено от сирийския диктатор. Въпреки уверенията на външният ни министър пред чуждестранни медии, че това няма да се случи и външната политика на Република България е непроменена, въпреки уверенията на Председателя на българското Народно събрание, че няма да има парламентарна делегация която да подкрепи диктатора избиващ народа на Сирия се случи. В излъчения репортаж се твърди, че Ангелов е изказал подкрепата си за режима в Сирия и, че неправдиво се показват действията на армията на диктатора. Логично е да попитам дали това е позицията на председателя на парламентарната група, председател на БСП и на ПЕС. Подобна политика, давам мигач на ляво, а завивам на дясно може и да способ но в Европа и цивилизования свят се приема като лъжа и непредсказуемост. 

В деня в който този народен представител от парламентарната група ръководена от Станишев е бил обгрижван от диктаторската власт, са избити стотици мирни граждани на Сирия. В същото време когато виковете на измъчваните в занданите молещи за милост, народения ни представител е на диктаторската софра, доволно похапващ и небрежно се усмихващ се! Удобно излегнал се в креслото в което лидера на Хизб Аллах е седял преди него, а българският народ се чуди как да изхранва хиляди прогонени от същия диктатор бежанци в България е за мен нелепо, нечовешко и смърдящо на гнилост.
Господин Миков, надявам се поне, че този народен представител не представлява официална делегация на Народното събрание!".

Можете да видите профила на Нидал Алгафари ТУК.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов