Избрани Новини

Десетте най-депресиращи буфосинхронади в американската музикална история (ВИДЕО)

Архив

26-01-2013, 08:52

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бионсе изпълнила химна на плейбек! (ВИДЕО)

Феновете са разделени, предаде ли ни Бионсе?

Плейбекът на Бионсе по време на церемонията по встъпването в длъжност на президента в понеделник е нещото, заради което се разгоряха истински войни и отвъд океана и тук в Европа, та дори и в България. Фенове възроптаха и отричат: „Не е възможно”, „Тя не би си го позволила”, „Няма такова нещо, това е лъжа”.  Други злоради сейрджии пък звучаха така, „Аууу, не е истина, чу ли, Бионсе пяла на плейбек химна...?”, „Да го чуя ли, повтарят го нонстоп по новините...”

Както и да е, тази новина тип „бомба” подлуди и депресира много народ. Защо една Дива „изпълни” песен на плейбек, когато знаем че, Бионсе е шлифована певица и може да изпее химна на живо?

Тук ще видите десет други изпълнения на плейбек случи ли се през съвременната американска музикална история.

Това са певици, които могат да пеят на живо, но са пуснали запис. Какво е това, някой е принудил велик изпълнител да прави буфосинхронада или е едно супер ужасно плейбек фиаско?

1. Бритни Спиърс на VMA 2007 - Това е най-депресиращото видео, именно поради факта, че  трябваше да бъде момента на завръщането на Бритни с гръм и трясък в света на живите (тя не е имала един милион завръщания).

Вместо това Бритни даде на публиката един спектакъл в стил, позаспала буфосинхронада. Реакцията на Риана, заснета в публиката просто казва всичко.

2.Марая Кери на Super Bowl 2002 - Марая си направи сама "забивка” с изпълнението на националния химн на Супербоул, но тъй като всички изпълнения на Супербоул са буфонада просто остава въпроса „Защо?”. Какъв е смисъла, че Марая може да пее в най-високия регистър, щом не я пускат да пее на живо!?

3.50 Cent на BET 2007 – Фифти блъфира с пеене във високата част на песента, но след това започва да сваля сакото си и буквално спира да мърда устни за цял куплет, докато тече записа. Очевидно той толкова много се отнася, че забравя да започне с рапирането, което е трябвало да направи на живо, така че вместо това той се скита около публиката и се ръкува докато записът върви. Аматьор.

4.Мадона на Super Bowl 2012 - Мадона би трябвало да е една от "най-големите" поп звезди на всички времена и въпреки, че рядко пее на живо, тя направи много лоша буфоснхронада на Super Bowl 2012. По време на изпълнението с LMFAO тя язди на рамене един от танцьорите си и въпреки, че се борби да държи микрофона в близост до устата си, вокалите си вървят без нея. Най-яростният противник на Мадониното пеене на плейбек е Сър Елтън Джон, той не пропуска да напомни, че кралицата мами и не веднъж е влизал в задочни пререкания с поп дивата по този повод.

5.Крис Браун на Billboard Music Awards 2012 - Крис Браун имаше толкова много танцови движения по време на това изпълнение, че даже не се притеснява, че не мърда устните си. Това е депресиращо, защото дадохме толкова много втори шансове на Крис след побоя над Риана, най-малкото, което може да направи е да пее.

6.Дженифър Хъдсън на Super Bowl 2009 – Плейбек изпълнението на Дженифър Хъдсън на Super Bowl е още един пример за една голяма певица, принудена против волята й да прави имитация на пеене! Е, както казахме по-рано, правилата на Супербоул гласят, че всички певци трябва да мърдат устни, на фона на музиката. Толкова тъжно.

7.Линдзи Лоън в Good Morning America 2004 – Назад във времето през 2004 г., Линдзи Лоън е била певица. Тя направи изпълнение на плейбек в предаването "Добро Утро Америка" и да бъдем напълно честни, представи се доста добре, като изключим факта, че си беше пълно буфо. Най-депресиращото нещо е да си спомниш, че Линдзи можеше да бъде успешна.

8.Ашли Симпсън  в SNL 2004 – Това плейбек изпълнение остава в историята като най-лошото. Ашли направо се отказа да пее за секунда а после започна странен танц и накрая имаше наглостта да обвини за гафа музикантите, които засвирили грешна песен.

9. Кати Пери и фиаското с флейта – Кати Пери свири на плейбек на флейта. Това означава, че тя подведе публиката да си мисли, че свири на флейта, което всъщност не правеше. След няколко впечатляващи минути нафлейтирване (ех, че дума, а?), записът на флейта продължаваше да свири, но инструмента не беше в близост до устата й. Кейти призна поражението и каза на публиката, "излъгах, аз не мога да свиря на флейта”.

10.Уитни Хюстън на Super Bowl 1991 - Това е перфектен пример за принизяване на дива, като я караш да пее върху запис. Въпреки, че "изпълнението" на Уитни беше запис, то остава в историята като най-доброто изпълнение на националния химн на САЩ някога.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов