Избрани Новини

Бионсе изпълнила химна на плейбек! (ВИДЕО)

Булевард

23-01-2013, 16:04

Снимка:

ТМЗ

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Певицата изпяла химна на САЩ на пълен плейбек по време на церемонията по встъпването в длъжност на Барак Обама!

Музикант от оркестъра, който свирил на живо по време на събитието разкрил пред TMZ: "Бионсе се правеше, че пее, изпълнението бе предварително записана студийната версия на химна".

След церемонията цялата американска преса изсипа суперлативи и комплименти по повод изпълнението на националния химн на САЩ от Бионсе.

Като се замислиш всичко изглеждаше толкова истинско, кой да предположи.

Бионсе дори „изтръгна” слушалката от ухото си по средата на изпълнението, което предполага, че тя е чувала добре и обратния звук в ухото й е твърде силен и я обърква! Ако тя всъщност не пее, няма значение, какво чува или не чува в ухото си. Може би го е направила за по-силен драматичен ефект?

Представител отговаря, че да бъде записана студийна версия е стандартна практика и Бионсе решила да използва записа в последната минута.

"Всички знаем, че Бионсе може да пее ... Не знаехме, че е избрала да използва предварително направения запис", добавя говорителят.

Да, обаче Кели Кларксън пя на живо на церемонията! Дали Бионсе не се е уплашила от издънка? Едва ли...

Въпреки това, експертите по въпросите със Бионсе казват, че изпълняването на плейбек на националния химн за мащабни събития е обичайна практика.

Например, през 1991 по време на Супер Боул, Уитни Хюстън пее на плейбек националния химн и по-късно изпълнението е издадено като хит сингъл и това остава в историята като най-доброто изпълнение на националния химн на живо или на запис.

Така, че всъщност Бионсе  не е сама в пеенето на плейбек.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов