Избрани Новини

Облачността ще е значителна

Максималните температури ще са между 16° и 21°

Днес облачността ще е разкъсана, над крайните южни и източните райони предимно значителна. Над Югозападна България ще се развива и купесто-дъждовна облачност и на места там ще има превалявания . Ще духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България до умерен вятър от изток-североизток. Ще бъде сравнително хладно за периода; преобладаващите максимални температури ще бъдат между 16° и 21°, в София - около 17°.

Над планините облачността ще е значителна, след обяд купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни, след обяд на отделни места в масивите в Югозападна България, временно интензивни валежи. Ще духа предимно умерен вятър от изток-североизток, по най-високите върхове - от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 10°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана, предимно значителна, но ще е почти без валежи. Вечерта облачността ще намалява. Ще духа умерен до силен вятър от североизток. Максималните температури ще са 14°-19°. Температурата на морската вода е 12°-17°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)