Избрани Новини

Три коли се нанизаха в района на детелината на АМ "Струма“ - Петрич

Двама водачи са леко ранени

През изминалото денонощие в Благоевградска област са станали следните ПТП:

На 26.04. около 14:30 часа на ул.„Мосомишки път“ в Гоце Делчев неправоспособна 72-годишна водачка, управлявайки електрическа триколка, на ляв завой се е блъснала в тротоара и е паднала на пътното платно. Жената е пострадала с фрактура на раменна кост и разкъсно-контузна рана на дланта.

На 26.04. около 16:00 часа в района на детелината на АМ „Струма“ - Петрич, при наличие на пътен знак М 1 /забранено завиването/, товарен автомобил „Ситроен Берлинго“ с 47-годишен водач от Сандански е завил наляво към паркинг, като в същия момент движещ се зад него лек автомобил „Ауди“ с 25-годишен водач от Петрич се е блъснал челно в него. В резултат на удара товарният автомобил е ударил насрещно движещ се лек автомобил „Тойота Ленд Круизер“, управляван от 63-годишен мъж от Сандански, в резултат на което с порезна рана в областта на главата е пострадал водачът на товарния автомобил „Ситроен“, а охлузвания в областта на главата е получил водачът на лекия автомобил „Ауди“. След извършен медицински преглед двамата мъже са освободени за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на трите автомобила са отрицателни.

На 26.04. около 16:05 часа на ул.„Яне Сандански“ в Благоевград е станало ПТП, при което лек автомобил „Форд Фиеста“ с 22-годишна водачка от Благоевград не е спазил необходимата дистанция и е блъснал намаляващ скоростта си пред светофарна уредба лек автомобил „Дачия Сандеро“, управляван от 38-годишен благоевградчанин. В резултат на инцидента, с натъртване на гръбначния стълб, е пострадал водачът на лекия автомобил „Дачия“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания от водачите въздух са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов