Избрани Новини

Две ПТП-та с мотоциклетисти станаха през уикенда

Две пътнички са пострадали

На територията на област Багоевград през почивните дниса станали следните ПТП:

На 15.04. около 21:55 часа в района на кръстовище, образувано от ул.„Цар Симеон“ и ул„Марица“ в Петрич при изпреварване на лек автомобил „Фолксваген Голф“, който в този момент е завивал наляво, 29-годишен мотоциклетист се е блъснал в него, в резултат на което е пострадала 23-годишната му спътничка. Тя е получила натъртвания по тялото и след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

На 15.04. около 08:05 часа на ПП1 Е-79 в района на Сандански лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 20-годишна водачка от с.Ново Делчево, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, се е преобърнал и е излязъл вдясно от пътното платно. 20-годишната жена е пострадала с рана на главата. Направената й проба за наличие на алкохол в издишания от нея въздух е отрицателна.

На 16.04. около 16:40 часа в района на разклона за с.Първомай лек автомобил „Форд Транзит“ с 64-годишен водач от с.Самуилово, завивайки наляво, блъска движещ се по път с предимство мотоциклет „Хонда“. Момиче на 17-години, което се е возило на мотоциклета, е пострадало с порезна рана на крака. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на двамата водачи са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов