Избрани Новини

Петима дрогирани шофьори спипаха през празничните дни в Благоевградско

Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград са установени петима водачи на ППС, шофиращи след употреба на наркотични вещества.

На 21.04. около 19:25 часа на ул. „14-ти полк“ в Благоевград е проверен лек автомобил „Ауди“, чийто 31-годишен водач от Благоевград е шофирал след употреба на наркотични вещества. При извършена около 00:09 часа на 22.04.2022 г. в Кресна проверка на лек автомобил „Форд“ полицейски служители на РУ-Сандански са установили, че 22-годишният му водач шофира след употреба на наркотик. Около 03:20 часа на същата дата на бул.„Гоце Делчев“ в Гоце Делчев, след като е употребил наркотично вещество, 28-годишен от с.Дебрен е седнал зад волана на лек автомобил „Фолксваген Бора“, а в следобедните часове на деня на ПП1 Е -79 в Марикостиново пробата с техническо средство е отчела употреба на наркотик на 19-годишен от селото, който управлявал товарен автомобил „Тойота“. На 25.04. около 16:10 часа на бул.„Св.Св. Кирил и Методий“ в Благоевград  полицейски служители на 01 РУ-Благоевград са проверили 32-годишна жена от Симитли, управляваща лек автомобил „Сеат Ибиза“. Установено е, че същата шофира след употреба на наркотични вещества.

Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. За случаите са уведомени компетентните прокуратури. Работата продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)