Избрани Новини

Петима пияни и дрогирани водачи спипаха по празниците в Кюстендилско

Трима хванаха с нередовни документи

3 бързи полицейски производства са образувани по време на Великденските празници в РУ Дупница за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества. 18-годишен водач на лек автомобил „Ауди“ бил зад волана с 1.22 промила алкохол в издишания въздух, установен е в Дупница. 20-годишен водач на товарен автомобил е установен в с.Крайници – управлявал след употреба на наркотично вещество. 28-годишен дупничанин бил зад волана на лек автомобил „Ауди“ след употреба на наркотично вещество. Тестовете са направени с техническо средство. Водачите са задържани с полицейска заповед. За случаите е уведомен дежурен прокурор.

В РУ Кюстендил са образувани 2 бързи полицейски производства за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотици. 59-годишен водач на „Мерцедес“ бил зад волана с 1.45 промила алкохол в издишания въздух. Взета му е кръв за анализ. 27-годишен водач на лека кола „Фиат“ управлявал след употреба на наркотично вещество, отказал е да му бъде взета кръв за анализ, задържан е с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил. За случаите е уведомен дежурен прокурор.

3 досъдебни производства са образувани по време на празниците в РУ Дупница за управление на МПС, нерегистрирани по надлежния ред – проверките са извършени в с.Крайници и Бобошево. За случаите е уведомен дежурен прокурор.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов