Избрани Новини

Отборът на Езиковата гимназия в Кюстендил е най-добър "Млад огнеборец"

80 деца мериха сили в 2 дисциплини – бойно разгръщане на състезателна пътека и 400 м щафетно бягане

Днес 80 деца мериха сили в 2 дисциплини – бойно разгръщане на състезателна пътека и 400 м щафетно бягане с препятствия, в общинския кръг на състезанието на Младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец“ в Кюстендил.

В надпреварата участваха отборите на ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“, ОУ „Проф. Марин Дринов“ – 2 отбора, ОУ „Св.Паисий Хилендарски“ – 3 отбора, ПМГ „Проф.“Ем.Йорданов“ и отборът на ЕГ „Д-р Петър Берон“.

Състезанието се проведе на стадион „Осогово“ в Кюстендил и бе открито от началника на РСПБЗН в града Симеон Симеонов, гост на събитието бе зам.кметът на Общината Светослав Василев.

Най-добри резултати и класиране на първо място заслужи отборът на ЕГ „Доктор Петър Берон“, наградата им връчи директорът на РДПБЗН – Кюстендил комисар Св.Георгиев. На второ място се класира отборът на ЕГ „Ем.Йорданов“, те бяха наградени от заместник-кмета Св.Василев. На трето място се класира Първи отбор на ОУ „Св.Паисий Хилендарски“, те бяха наградени от началника на РСПБЗН – Кюстендил С.Симеонов.

Призьорите бяха наградени с грамоти, купи и медали. Всички участници в състезанието получиха грамоти, баскетболни топки, лакомства и торта.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов