Избрани Новини

Светослав Дяков е с нова позиция във ФК "Пирин"

Ще изпълнява функциите на технически директор на клуба

ФК Пирин съобщи, че полузащитникът Светослав Дяков ще изпълнява функциите на технически директор на клуба.

Бившият капитан на националния отбор на България прие поканата на ръководството и до края на настоящия сезон ще съвместява ролята си на лидер на тима в средата на терена с тази на новата си позиция като технически директор.

Дяков ще работи в синхрон със спортния директор Петър Михтарски и старши треньора Радослав Митревски и ще бъде връзката между футболистите и клубното ръководство.

„Ще започна с това, че аз от доста време съм взел решение, което моето семейство и близките ми знаят, а именно, че това е последната ми година като професионален футболист. Затова приех предложението на ръководството до края на договора ми да помагам и като технически директор. След това, ако и двете страни са удовлетворени от условията и работата, която за мен ще бъде нещо ново, ще продължим заедно. Отговорността, която поемам е голяма, но не се притеснявам от предизвикателството! Ще се опитам да бъда в помощ на футболистите, треньорите и ръководството. Без значение колко време ще съм, ще работя коректно, усърдно и спрямо принципите ми, както разбира се и за интереса на Пирин“, заяви Светослав Дяков пред www.fcpirin.comТоп Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)