Избрани Новини

Футболен празник, но накрая загорча - двама пострадаха

Владимир Будников, фен на орлетата, пострада от агресия и бе закаран в "Пирогов"

Вчерашният двубой между Пирин и Левски имаше всички предпоставки да се превърне в истински футболен празник. Един срещу друг застанаха два отбора във форма, които по всеобщо мнение в последните кръгове показват добри игри и постигат сравнително успешни резултати.
На трибуните на стадион „Христо Ботев“ имаше прилична за българските реалности посещаемост, агитките бяха гласовити. Най-сетне след дълги месеци на изолация заради пандемията, стадионът „заживя“ в така желаната ни футболна атмосфера.
Теренът бе отлично подготвен, организацията около срещата също бе на добро ниво. Крайният резултат не се хареса на никой пиринец, но във футбола има победи, има и загуби. Всички добре знаем това. Ръководството на "Пирин" коментира случилото се така:
Голямото разочарование в днешния ден дойде от необяснимата агресия спрямо нашия привърженик Владимир Будников (момчето на снимката) от органите на реда. Владимир бе третиран по изключително агресивен начин, което доведе до навлизането на линейка по време на двубоя и приемането му след това в спешно отделение на УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов".
Накрая, но не последно място, няма как да не обърнем внимание на изстреляната сигнална ракета от привържениците на гостите към публиката на Пирин, в резултат на което млада жена е с изгаряне.
За финал не ни остава нищо друго, освен да си пожелаем, че цивилизованата форма на футбола ще надделее над първичната агресия и стадионите ще бъдат сигурно място за всички любители на играта."


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)