Избрани Новини

Днес "Пирин" посрещна "Левски" в мач от 25-ия кръг на Първа лига

Ще бъдат наградени доброволците от "Автобуса на надеждата“

Днес от 17:30 ч. Пирин посрещна Левски в мач от 25-ия кръг на Първа лига. 

„Орлетата“ са в серия от 7 мача без загуба и заемат 10-ата позиция в класирането с актив от 27 точки. Тимът на Левски е 5-ти в подреждането с актив от 36 точки.

Като знак на съпричастност и призив за мир, отборите на Пирин и Левски бяха изведени на терена за днешния си двубой от Кирил и Дима - двете украински момчета, които пристигнаха в Благоевград с „Автобуса на надеждата“ и започнаха да тренират в школата.
При излизането на отборите на таблото на стадион „Христо Ботев“ бе прожектиран текстът на химна „Пирин е голема планина“, като го изпяха заедно.
На полувремето на двубоя от изпълнителния директор на клуба Таско Тасков и кмета на Община Благоевград Илко Стоянов ще бъдат наградени доброволците от „Автобуса на надеждата“ Николай Ризов, Атанас Станоев, Владимир Будников и Ангел Гюров. Те ще получат специални плакети. Аплодисменти ще получат и шофьорите на автобуса Петър Ангелов и Росен Пандурски, които днес изпълняват своите служебни задължения и отново са на път.
Аплодисменти ще получат и децата от ДЮШ „Хлапетата“, родени през 2013 година, които спечелиха турнира в Тетевен, като по пътя към финала спечелиха със 6:1 срещу румънския Стяуа (Букурещ).


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов