Избрани Новини

Съдът наложи наказание на наркопласьор от Благоевград

Присъдата е условна, определиха му и глоба

Окръжна прокуратура – Благоевград приключи делото срещу 32-годишния С.Х., обвинен за извършено от него престъпление по чл. 354а, ал. 1, изр. 1, пр. 4, пр. 5, вр. чл. 26, ал. 1 от НК.

В хода на разследването по водено досъдебно производство са събрани доказателства за това, че на 23.02.2022 г. в Благоевград обвиняемият С.Х. продал кокаин на 2 лица.

В жилище на ул.„Полковник Димов“ и в себе си той незаконно държал същия вид дрога с различно съдържание на активно действащ наркотичен компонент.

Общата стойност на предмета на престъплението възлиза на 4 749,80 лева, определена по цени на наркотични вещества за нуждите на съдопроизводството.

Обвиняемият С.Х. се е признал за виновен за извършеното от него престъпление. Между защитата му и Окръжна прокуратура – Благоевград е било сключено споразумение, което съдът е одобрил.

С определение на съда му е наложено наказание от 1 година и 11 месеца „лишаване от свобода“ с 3-годишен изпитателен срок, както и глоба в размер на 2 500 лева. То има последиците на влязла в сила присъда.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов