Избрани Новини

Задържаха двама дилъри на дрога в Дупница и Кюстендил

Образувани са досъдебни производства

В края на миналата седмица при проведена Специализирана операция за противодействие на криминалната и икономическа престъпност, както и за опазване на обществения ред на територията на страната, криминалисти от РУ Кюстендил и  РУ Дупница са установили и задържали 2-ма мъже за притежание на високорискови наркотични вещества, без да имат разрешение за това.

Задържаният в Дупница 20-годишен криминално проявен мъж е проверен на ул.„Венелин“ в града, в автомобила му „Порше“ е открит буркан с канабис. Той е в условията на изтърпяване на условна присъда за престъпления, свързани с наркотици. Известен е и като разпространител на наркотик на дребно. Образувано е досъдебно производство по случая, уведомен е дежурен прокурор, вече му е взета постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Задържаният в Кюстендил  е установен от служители на реда в кв.„Запад“ с полиетиланова торбичка с канабис /243 г./ и друга опаковка с амфетамин /51 г./ Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)