Избрани Новини

Днес "Донеси-вземи" е в Покровник

Инициативата е от 13 до 15 часа

Днес от 13 до 15 часа ще се проведе Донеси Вземи пред кметството в село Покровник. Инициаторите ще бъдат там и ще ви очакват.

Правилата на инициативата остават същите. Приемат се за размяна годни и чисти предмети - дрехи, чанти, обувки, аксесоари, малки домакински електроуреди, посуда и пакетирани хранителни стоки.
Заповядайте да донесете или вземете...
Защото щастието е споделеност...
Организаторите споделят на страницата си във Фейсбук: "Инициативата Донеси- Вземи се провежда от есента на 2020 г. в Благоевград.
Самата инициатива е със солидарна и благотворителна цел. В определен ден, на дадено място се разменят чисти и годни за употреба предмети за бита, книги, посуда, дрехи, аксесоари, хигиенни материали и др.
Всеки донася и съответно взема!
Не участват никакви парични средства, всичко е обмен на вещи! Това е и единственото условие, което ще поддържаме до край!
Към момента инициативата се провежда в двора на храм "Св.Николай Чудотворец " в Благоевград, но  поради интереса на хората решихме, че това може да се случва и на други места в страната.
Затова се търсят сериозни доброволци, които желаят да случват Донеси - Вземи на различни места в страната! Нека не захвърляме с лека ръка неща, в които има още живот! Нека помогнем на Природата да диша малко по-леко! Нека се обединим и направим една инициатива за пример! Очаквам да се свързвате с нас и да помагате на групата да расте!"


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)